7 decembrie 2012: Voluntari (Pipera)

Vineri, 7 decembrie . A venit și ultima zi de campanie! Am petrecut-o și pe aceasta, ca și pe toate celelalte de dinaintea ei, pe stradă, mergând din casă în casă, cunoscând oameni, ascultându-le necazurile, dar simțind din plin speranța și încrederea pe care aceiași oameni și le pun în noi, candidații USL.

Cartierul Pipera din orașul Voluntari, mai bine zis vatra veche a satului, a fost locul în care caravana noastră a poposit pentru ultima oară în această campanie. Am cunoscut oameni deciși să meargă la vot pentru a-și schimba viața, pentru a le fi mai bine lor, copiilor, sau nepoților. Oameni tineri, plătiți cu salariul minim sau la negru, cu vise care le par din ce în ce mai puțin realizabile. Șomeri care își doresc cu disperare să muncească, pentru că vine și ziua de mâine. Familii tinere sau în floarea vârstei, care speră ca măcar copiii lor să trăiască într-o altfel de Românie. Tineri care nu cred că vor avea vreodată o casă doar a lor. Bătrâni cu ochii stinși de griji, care au fiecare bănuț din pensie planificat să îi ajute să supraviețuiască încă o lună.

Toți mi-au spus că duminică vor veni la vot, pentru că știu că vocea lor contează! Pentru că vor să îmi fie alături și pentru că sunt mândri că o voluntăreancă se bate pentru ei!

Dragi locuitori ai Voluntariului, vreau să vă spun simplu: Vă mulțumesc! Pentru că ați ieșit în fața porții, chiar dacă a fost vreme frumoasă sau mai puțin, pentru că v-ați oprit câteva minute din treaba pe care o aveați pentru a mă cunoaște, pentru gesturile frumoase pe care le-ati făcut pentru mine, pentru încurajări și mai ales pentru că ați avut încredere să îmi spuneți problemele voastre.

Acum e rândul meu!

Poze eveniment

Senator in Colegiul 1 Ilfov