5 decembrie 2012: Voluntari (Eroilor)

Mai sunt doar 3 zile până la alegeri și constat că emoția a crescut și în rândul nostru, al echipei de campanie, dar și al oamenilor. Cu toții fac pronosticuri despre cum va fi vremea, câți vor veni la vot, care va fi scorul, spre cine va înclina balanța! Voluntărenii sunt pasionați de știri, sunt la curent cu ultimele mișcări pe scena politică, nu scapi ușor dintr-o discutie. Ei știu bine ce vor și nu se sfiesc să o spună verde-n față!

M-am pomenit așadar, împreună cu Radu Stroe, că facem câte o miniconferință de presă în fața fiecărei porți pe unde am trecut azi, voluntărenii testându-ne cu întrebări din mai multe domenii: de la protecție socială, la agricultură, de la interne, siguranța cetățeanului la infrastructură și locuri de muncă!

„Ne va fi mai bine atunci când vom fi uniți! Când românul va fi frate cu românul, nu așa cum vedem pe la televizor că se poartă! Când fiecare va trage și pentru el, dar și pentru țară!” a ținut să ne spună o tânără, căreia i-am dat dreptate sută la sută.

Poze eveniment

Senator in Colegiul 1 Ilfov