29 noiembrie 2012: Berceni

Comuna Berceni a fost azi locul în care am încins nu mai puțin de 4 hore vesele, de s-a dus vestea încă o dată în tot Ilfovul despre cum știe caravana noastră să joace în campanie! Astfel, Berceniul urcă fără drept de apel în topul horelor făcute de noi, lucru deloc lipsit de importanță!

Să fi fost vremea frumoasă, să fi fost tonusul echipei, să fi fost căldura cu care ne-au întâmpinat oamenii din Berceni, sau toate la un loc, nici nu mai contează! Alături de colegul Ninel Peia, candidatul USL la Camera Deputaților în colegiul 2, am străbătut la pas o comună frumoasă, cu oameni gospodari, după cum o demonstrau casele arătoase și curțile îngrijite.

Dovezile de simpatie nu s-au lăsat așteptate. O bătrânică ne-a surprins, așteptându-ne în pragul porții cu o găleată plină așezată strategic. Ne-a urat să ne meargă din plin, conform tradiției!

Pe o altă stradă, un bunic și o bunică ne-au îmbiat pe noi, candidații, dar și pe întreaga echipă, să ciocnim un pahar cu vin roșu, să fie cu noroc!

O mulțime gureșă de copii ne-a răsărit dintr-o dată în cale! Pe loc, toată strada a fost cuprinsă de veselie!

Probleme sunt și aici,  ca în fiecare din locurile prin care am trecut până acum. Și, în accord cu toți ceilalți ilfoveni pe care i-am cunoscut în aceste zile, și localnicii din Berceni ne-au spus că vor vota, din toată inima,  pentru o schimbare până la capăt!

 

Poze eveniment

Senator in Colegiul 1 Ilfov