16 noiembrie 2012: Popesti Leordeni

Azi a fost o zi frumoasă,  cu soare,  care s-a dovedit a fi de bun augur pentru  întâlnirea pe care am avut-o cu locuitorii orașului Popești Leordeni.  Am cunoscut oameni calzi și deschiși,  bucuroși să ne vadă, pe mine și pe  Ninel  Peia, candidatul USL pentru Camera Deputaților în colegiul 2 Ilfov.

Caravana noastră veselă a umplut  cu bună dispoziție străzile din Popești Leordeni  și m-am bucurat sincer să văd cum ritmurile alerte ale melodiilor populare care însoțeau caravana au  scos lumea din case, sau i-au oprit  pe oameni din drumurile pe care le făceau la ora vizitei noastre. Horele încinse ad-hoc au pornit ca la un semnal, iar cine mă cunoaște știe că nu pot rezista unei invitații la horă!

Firește,  și aici localnicii mi-au povestit cu sinceritate necazurile lor: viața scumpă pe bani puțini, problemele de sănătate care îi fac să scoată din buzunar sume prea mari, pe care, de cele mai multe ori, le împrumută,  aceeași problemă a transportului prea scump pentru ei, ca și pentru locuitorii din tot Ilfovul. Mă obligă foarte mult faptul că toți își pun speranțele în mine, sunt decisă să nu-i dezamăgesc! Și asta mai ales pentru că vreau să demonstrez că ceea ce a zis Petre Iacob, primarul din Popești Leordeni despre mine, și anume, că  “Așa cum a fost numărul 1 în televiziune, așa va fi Gabriela Firea și în politică”   nu va rămâne doar o vorbă spusă în campanie!

Poze eveniment

Senator in Colegiul 1 Ilfov