Start in campania electorala!

joi, 8 noiembrie, 2012

Hotelul Rin Airport din Otopeni a fost joi seara gazda unui dublu eveniment. Sarbatorirea Arhanghelilor Mihail si Gavril, dar si startul in campania electorala printr-o actiune inedita de strangere de fonduri.

Mi-au fost alaturi cei doi colegi, candidati din partea USL pt mandatele de deputati din colegiile 1 si 2 Ilfov, dl. Ministru Radu Stroe si dl. Ninel Peia, dna Rovana Plumb, Ministrul Mediului si presedintele Organizatiei de Femei din PSD, dl Robert Negoita, presedintele PSD Ilfov si primar al sectorului 3, politicieni si oameni de afaceri, numerosi prieteni. Tuturor, multumiri calduroase.

De asemenea, as vrea sa le multumesc fostilor mei colegi din televiziune, care desi nu au nicio treaba cu politica, au venit pentru onomastica mea si ne-am distrat ca in vremurile bune: Simona Gherghe, Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu, Ionela Nastase, Vlad Petreanu, Paula Rusu, Razvan Mitroi, Gabi Hizo, Sabina Florea, Simona Patruleasa.

Antrenul si buna dispozitie au fost asigurate de DJ Emil si de doi invitati surpriza, celebrul cantautor Ovidiu Komornyik si indragita interpreta de muzica populara Stefania Rares.
La miezul noptii a fost adus tortul si, sub o ploaie de confetti am dat startul oficial al campaniei electorale.

Mandatarul financiar al campaniei electorale a inmanat tuturor celor prezenti formulare pentru contractele de donatie, care urmeaza a fi semnate si onorate in perioada imediat urmatoare. Pe masura ce vor fi incasate, vom face publice toate sumele provenite din donatii.

Toti cei trei candidati din colegiul 1 ne-am luat angajamentul sa ducem o campanie civilizata, pozitiva, in care sa ne intalnim cu cat mai multi oameni carora sa le explicam oferta USL si faptul ca vor avea in noi un sprijin in urmatorii cel putin 4 ani.

Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

Publicat de:
Categoria: Blog