Crezul meu politic

duminică, 24 februarie, 2013

1. Cred  că politicienii trebuie să-şi respecte cuvântul dat şi să nu promită mai mult decât pot face.

2. Cred că trebuie să muncim zi de zi cu gândul la oamenii care ne-au dat votul lor şi cărora nu trebuie să le înşelăm aşteptările.

3. Cred că USL are datoria morală să treacă peste orgolii personale şi locale şi să-şi menţină forţele unite pentru o guvernare stabilă, performantă, în interesul românilor.

4. Cred că numai cu oameni sinceri, corecţi, pregătiţi profesional vom reuşi să creştem economia şi să nu mai fim o ţară de asistaţi şi „căpşunari”.

5. Cred că a trecut vremea celor  care au condus făcând  presiune morală, proferând ameninţări, fabricând dosare politice.

6. Şi mai cred că şi noi, membrii şi militanţii PSD, putem da propriul exemplu, pentru ca românii, şi implicit ilfovenii,  să simtă că se face dreptate, că se poate conduce şi cinstit, că pot fi auzite şi voci care nu exprimă interese meschine, personale.

7. Cred că trebuie să ne manifestăm ca partidul celor care muncesc! Alături de pensionari, de agricultori, de bugetari, îi susţinem pe cei care lucrează în mediul privat şi pe întreprinzătorii care creează locuri de muncă!

8. Cred că priorităţile noastre trebuie să fie sănătatea, educaţia şi siguranţa cetăţeanului.

9. Cred în generaţia mea! A celor care au 40 de ani şi peste 20 de ani de muncă. Şi cred că generaţia mea va performa numai împreună cu generaţia celor de 50 şi 60 de ani, pregătindu-i şi pe cei de 20 de ani pentru  schimbul înţelept de ştafetă.

10. Cred în oameni. Şi  în echipa mea!