Avem echipă, avem valoare!

miercuri, 19 decembrie, 2012

Am câștigat de multe ori în viață! Am și pierdut, poate de tot atâtea ori. Am râs și am plâns, dar întotdeaua am continuat, pentru că acesta este răspunsul meu în viață!

Iar oamenii pe care am avut norocul să-i cunosc până acum mi-au fost de mare ajutor, căci și atunci când am fost sus și când am fost jos, am avut câte ceva de învățat de la ei.

De ce vă spun aceste lucruri? Pentru că situația s-a repetat și în campania electorală. În afara prietenilor mei vechi și de nădejde, niște oameni pe care îi cunoșteam prea puțin sau deloc m-au ajutat, de această dată într-o provocare cu totul și cu totul nouă, care îmi va schimba, cu siguranță, destinul!

Acești oameni au crezut în mine și mi-au fost alături. Și-au lăsat pentru 30 de zile îndatoririle cotidiene și au fost voluntari în campania mea, cu ei am mers în cele 20 de localități ale colegiului, din poartă-n poartă! Și tot cu ei am încins horele care ne-au făcut celebri în tot Ilfovul!

Dragi colegi din caravană, vă mulțumesc tuturor!

Îi mulțumesc lui nea Gică, vocea neobosită și niciodată-răgușită a caravanei!

Le mulțumesc băieților care au împărțit materiale electorale, harnicii Tase, Ionuț, Ștefan, Costi, John, Alex, Steli, Mili!

Le mulțumesc cumnaților mei Emilia și Fane, dar și fiicei lor Oana, finilor mei Georgiana și Mihai, președintei organizației de femei PSD Ilfov Coca Codreanu, Mariei Lazăr și celorlalte doamne din organizația de femei prezente alături de mine, inimosului Viorel „Vioară” și echipei sale îndemânatice, lui Sensei, cel care ne încălzea cu ceai oriunde ne aflam pe traseu!

Mulțumesc și echipei Party Media, fotografului George și cameramanului Gabi.

Cu noi au fost, mereu, încă mulți oameni de nădejde, cărora le mulțumesc de asemenea!

Povestea caravanei noastre se încheie aici! Nu știu cum ați simțit voi, prietenii mei, că a fost drumul caravanei, dar eu cred că sunteți ca mine! Vă plac provocările și vă doriți o continuare, mereu!

 

Publicat de:
Categoria: Blog
Tags: