Propunere a femeilor din PSD: zile libere pentru sanatatea copiilor

luni, 21 ianuarie, 2013

Senatorul PSD Gabriela Firea a participat, sâmbătă, la întâlnirea femeilor social-democrate și a propus în cadrul ședinței ca părinții să primească o dată la trei luni o zi liberă pentru a se ocupa de sănătatea copiilor și pentru a merge la un control medical pentru prevenirea îmbolnăvirii.

”Eu m-am gândit la o propunere care ține de zona de protecție socială. Chiar în Ilfov, în luna februarie, va avea loc o acțiune care a venit din partea Organizației de Femei a PSD și anume: se face această propunere ca odată la trei luni să existe o zi liberă pentru unul dintre părinți care să se ocupe exclusiv de sănătatea copilului sau copiilor pe care îi are în îngrijire. De ce? Pentru că, de foarte multe ori, copiii ajung la medic sau la spital cu probleme foarte grave și constată că au chiar boli cronice, iar dacă ar fi fost un control medical amănunțit mai actualizat nu s-ar fi întâmplat așa ceva”, a declarat Firea, după ședința OFSD.

”De aceea, ne propunem ca o dată la trei luni să se primească un liber de la serviciu pentru a se putea ocupa de îngrijirea copilului sau copiilor, însemnând: analize medicale, radiografii, o discuție cu un medic psiholog – dacă este cazul”, a mai spus ea.

Firea a subliniat că OFSD Ilfov se va ocupa ”în mod deosebit” de această propunere.

”Este o propunere a OFSD, iar organizația din Ilfov, din care fac parte, nu numai că o susține, se va ocupa în mod deosebit, am primit această sarcină pe care o consider foarte potrivită cu profilul meu, cu profilul organizației și cu preocupările pe care le am”, a susținut pesedista.

(Newsin)

Publicat de:
Categoria: Știri
Tags: ,