Gabriela Firea renunta la maşina de la Senat in favoarea DGASPC Ilfov

marți, 22 ianuarie, 2013

Senatorul PSD Gabriela Firea vrea să transfere maşina care îi revine, precum şi cota aferentă de combustibil din suma forfetară, de la Senat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Portecţia Copilului (DGASPC) Ilfov, adresând în acest sens o cerere conducerii acestui for legislativ.

Gabriela Firea şi-a motivat gestul arătând că parlamentarii pot, în măsura în care nu le sunt esenţiale anumite facilităţi, să renunţe la acestea în favoarea altor instituţii defavorizate.

Componenta socială este prioritatea PSD. Am înţeles că trebuie să facem economii la buget şi, în măsura în care nu ne sunt esenţiale anumite facilităţi, putem să renunţăm în favoarea altor instituţii defavorizate„, a spus Firea.

Preşedintele interimar al PSD Ilfov a precizat, totodată, că parlametarii din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru Victor Ponta de a participa la efortul de reducere şi eficientizare a cheltuielilor.

Fireşte, alţi parlamentari, din provincie, nu pot renunţa la o cazare decentă şi la transport, dar cei din Bucureşti şi Ilfov sunt primii care ar trebui să vină în întâmpinarea solicitării primului-ministru de a participa la efortul comun pentru reducerea şi eficientizarea cheltuielilor„, a declarat Gabriela Firea.

Stire preluata de pe Mediafax

Publicat de:
Categoria: Știri
Tags: