Gabriela Firea îşi laudă soţul: Oraşul Voluntari a fost harnic la adus oameni pe Arena Naţională

miercuri, 17 octombrie, 2012

Fosta jurnalistă, actuală candidată a PSD la alegerile parlamentare, Gabriela Vrânceanu Firea, a subliniat că oraşul Voluntari, în care primar este soţul său, Florentin Pandele, a fost unul dintre cele mai harnice „la adus oameni” pe Arena Naţională, la mitingul USL.

Arena Naţională a fost arhiplină, miercuri, la mitingul USL pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare, iar oraşul Voluntari a fost unul dintre cele mai harnice „la adus oameni”.

„Oraşul Voluntari a fost unul dintre cele mai harnice la adus persoane. Veneau cu drag să se înscrie şi la un moment dat le-am spus că nu mai avem cu ce să îi transportăm”, a spus Gabriela Vrânceanu Firea, miercuri, la Realitatea TV.

Fosta jurnalistă a declarat că a fost emoţionată, în special la cântarea imnului naţional de către Andra. „Vă spun sincer că mi-au dat lacrimile”, a spus Firea.

Candidata PSD a anunţat că nu are prea mulţi pentru bani pentru campania electorală, motiv pentru care va organiza un bal de strângere de fonduri, în stil american.

În rest, ea a spus că va face o campanie „din poartă în poartă” şi a arătat că se bazează pe susţinerea soţului său, care este „iubit de oamenii din Ilfov”.

„Pe Florin îl iubesc foarte mult oamenii din Ilfov, oamenii din Voluntari, şi nu spun asta pentru că e soţul meu”, a spus Firea. (sursa: Realitatea.net)

Publicat de:
Categoria: Știri