Gabi Szabo, candidata noastra, mandria noastra!

luni, 5 mai, 2014

Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, și-a depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidatura pentru un post de deputat în colegiul 4 Ilfov, în prezența premierului Victor Ponta, a senatorului Gabriela Firea, președinta PSD Ilfov, precum și a unui număr impresionant de susținători din Ilfov.

Îmi depun candidatura pentru o altă competiție foarte, foarte importantă din viața mea. Îi mulțumesc premierului Victor Ponta, dar și președintelui PSD Ilfov, Gabriela Firea, care mă susțin. De fapt, ea a fost cea care m-a convins că trebuie să intru în această cursă extrem de importantă. Mulțumesc și echipei care îmi stă în spate. Într-adevăr, vin dintr-un sport individual, dar am înțeles astăzi că nimic nu se poate câștiga de unul singur și că în spatele tău trebuie să fie o echipă responsabilă, o echipă cu care să mergem împreună spre victorie„, a declarat Gabriela Szabo.

La rândul său, președintele PSD şi-a exprimat convingerea că Szabo va fi sprijinită de toate partidele şi de toţi alegătorii din colegiul ilfovean în care aceasta candidează: „Gabriela Szabo nu e candidatul doar al PSD sau al PC sau al UNPR, e candidatul tuturor şi eu sunt convins că toate partidele şi toţi alegătorii o vor sprijini„, a spus Ponta.

Candidatura Gabrielei Szabo ilustrează cum nu se poate mai bine sloganul de campanie ales de Alianța PSD+UNPR+PC, fapt punctat și de prim-ministrul Ponta: „Am ţinut să fiu aici la depunerea candidaturii pentru că mă mândresc foarte mult ca român, în primul rând, după aceea ca prim-ministru, cu Gabriela Szabo. Cred că este deja un ministru extrem de bun care face cinste României şi va fi un parlamentar care va face cinste României şi îi va reprezenta pe toţi cetăţenii din colegiul său”.