Vom avea intr-o luna brand agricol de tara!

marți, 23 aprilie, 2013

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat luni, la Senat, că brandul sectorial pentru produsele agricole româneşti va fi realizat de o firmă specializată până la sfârşitul lunii mai, urmând ca acesta să fie mediatizat într-o campanie care ar putea dura aproximativ un an.

Demnitarul a răspuns astfel unei întrebări adresate de senatorul PSD Gabriela Firea, legată de acțiunile avute în vedere de ministerului Agriculturii pentru stimularea industriei agro-alimentare românești.

„Este momentul ca toate produsele româneşti să fie protejate şi la nivel naţional şi la nivel internaţional de un brand de ţară care să vorbească de autenticitatea produselor româneşti. Sper ca astfel să putem scoate mai bine în evidenţă produsele atunci când ele merg la export, atunci când ele sunt întâlnite în competiţia internă cu alte produse. Probabil la sfârşitul lunii mai (n.r. va fi realizat brandul). Vom începe o campanie, practic se va crea acest brand după care cel mai greu lucru va fi de mediatizare, va exista o campanie de mediatizare a brandului care va dura probabil şi un an”, a spus ministrul.