Triada Basescu-Iohannis-Blaga saboteaza Romania la Bruxelles

joi, 4 septembrie, 2014

Gestul lui Traian Băsescu, de a-l suna pe Jean-Claude Juncker și de a-l dezinforma cu privire la dreptul Guvernului de a nominaliza persoana care va ocupa un post de comisar european din partea României, este după același model din 2012, când Băsescu a mințit-o pe cancelarul Angela Merkel, spunându-i că în Constituția României nu există procedura suspendării președintelui. Legea 373/2013 spune foarte clar: dreptul de a nominaliza comisarul european aparține Guvernului, nu lui Băsescu, nu lui Iohannis, nu lui Blaga.

În timp ce toată lumea luptă pentru ca România să obțină un portofoliu cât mai important la Bruxelles, triada Băsescu-Iohannis-Blaga face rău țării în mod deliberat. Dacă România ratează șansa aceasta, atunci vina este exclusiv a acestor oameni, care și-au făcut o misiune din a-și sabota propria țară pentru interese meschine de grup.

Îi reamintesc președintelui Traian Băsescu următoarele cuvinte „Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român”, pe care a reușit să le încalce în aproape fiecare zi din cei zece ani de mandat.