Scoli curate, dotate si sigure pentru copiii nostri

marți, 24 mai, 2016

Școli curate, dotate și sigure pentru copiii noștri ! Aceasta este una din prioritățile mele ! Până la sfârșitul anului toate școlile din București vor fi echipate cu sisteme de supraveghere video, în colaborare cu Poliția Capitalei.

Pentru mulți dintre noi, viitor înseamnă viitorul copiilor noștri. Iar viitorul copiilor noștri e legat de școală.

Școlile din București au nevoie de clădiri curate, amenajate și echipate corespunzător, în care vor preda profesori competenți.

Dacă voi ajunge primarul Bucureștiului, voi lansa programul ‘Siguranță în școli’. Îmi propun ca, până la sfârșitul anului, toate școlile din București să fie echipate cu sisteme de supraveghere video, cuplate la unități de intervenție rapidă ale poliției locale.

În colaborare cu Poliția Capitalei voi pune la punct acest sistem menit să protejeze școala de intruși și să-i apere pe elevi de violență, droguri și pornografie.

La acest capitol voi fi cât se poate de fermă, fiindcă aceste probleme de siguranță există și apasă greu pe calitatea educației. Părinții au nevoie să știe că toate aceste probleme vor înceta și că, în șase luni, copiii lor vor învăța în școli mai sigure.

 

Puteți citi programul meu complet accesând linkul de mai jos:
www.gabriela-firea.ro/program

‪#‎rezultatepentrubucureşteni‬

Publicat de:
Categoria: Comunicate