S-a constituit, oficial, USD Ilfov

vineri, 28 februarie, 2014

Astăzi, 28 februarie 2014, s-a semnat Protocolul pentru constituirea alianței de colaborare electorală Uniunea Social Democrată, între organizațiile județene din județul Ilfov ale PSD, UNRP și PC.

Din partea PSD, documentul a fost semnat de președintele PSD Ilfov, senator Gabriela Firea, din partea UNPR de președintele UNPR Ilfov Valeriu Anton și din partea PC de Alina Cazanacli, președintele PC Ilfov.

Cu acest prilej, președintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea,  a declarat:

„Prin semnarea Protocolului USD Ilfov am parafat, în fapt, o bună colaborare care exista între organizațiile PSD, UNPR și PC la nivelul județului Ilfov. Avem obiective comune, legate de rezolvarea cât mai multor  probleme ale ilfovenilor.

Întreaga noastră activitate stă sub semnul interesului cetățenilor. În privința alegerilor europarlamentare, ne vom organiza eficient pentru a obține un scor cât mai bun, iar candidații noștri, care vor ajunge în Parlamentul european, cu siguranță vor depune eforturi pentru a îmbunătăți imaginea țării noastre și nu vor contribui la denigrarea acesteia, așa cum au făcut europarlamentarii fostei puteri.

Cât privește soarta USL-ului la nivelul județului Ilfov, prin ieșirea PNL de la guvernare și denunțarea Protocolului USL la nivel național, și Protocolul județean devine superfluu, din punct de vedere politic.Dar în plan administrativ, pentru  funcționarea optimă a activității de la Consiliul județean, vom vota toate proiectele de hotărâre care sunt benefice ilfovenilor și dezvoltării județului.

Ca senator de Ilfov și președinte al organizației PSD voi continua o relație de colegialitate și sprijin cu toți reprezentanții administrației publice locale, consilierii județeni, locali și cu primarii din județ, indiferent de culoarea politică, pe considerente care țin strict de agenda cetățenilor.”

Publicat de:
Categoria: Comunicate