Precizari in urma unui scandal fabricat: Nu am intentionat nicio clipa sa jignesc familiile fara copii, le pretuiesc in egala masura!

joi, 9 octombrie, 2014

Ma vad nevoita sa imi cer iertare pentru ceva ce nu am gandit si nici nu am spus, dar consider ca este de datoria mea sa fac acest lucru, cata vreme au avut grija unele persoane rau-intentionate sa puna pe seama mea o declaratie care a afectat persoane absolut nevinovate si onorabile. Am afirmat ca voi vota un candidat care este si parinte, pentru ca eu insami provin dintr-o familie numeroasa, am doi baieti si mai astept un copil. De asemenea, am foarte multi membri din familie si prieteni cu multi copii dar si unii care nu au copii, din diferite motive. Am si explicat, ca nu fac nicio referire generala la toate cuplurile din Romania care nu au copii. Interventia mea l-a vizat STRICT pe Dl. Iohannis, care in tinerete facea traduceri, unii spun chiar mai mult, in afaceri dubioase cu infierea de copii romani, pentru ca, ulterior, in 2014, sa ne informeze ca, deoarece nu a investit in educatia copiilor, a investit in imobiliare – o jignire la adresa tuturor familiilor cu copii din Romania, dupa opinia mea.

Pentru a masca aceste realitati, staff-ul domnului Iohannis a trecut la un atac furibund la adresa mea, a familiei mele, la jigniri si amenintari. Doar prin aceste metode, plus manipulari si rastalmaciri de cuvinte, il mai pot apara pe dl. Iohannis, un om a carui pasiune in viata par a fi casele. Aseara i s-a descoperit a 7-a. Pana la finalul campaniei mai avem timp sa aflam si de altele.

Inca o data subliniez ca nu m-am referit sub nicio forma la familiile din Romania care nu au copii, nu mi-as permite acest lucru, inteleg suferinta celor care isi doresc sa aiba mostenitori si nu reusesc, din motive medicale. Eu insami am urmat un tratament sever si riscant pentru cel de-al doilea copil si, de asemenea, am prietene care urmeaza de ani de zile tratamente de fertilitate. Unele au infiat, deja, copii, pentru ca nu au mai putut suferi esecurile unor astfel de tratamente.

Dar toate aceste cupluri minunate de romani nu vin direct sau prin intermediari, zi de zi, sa ne dea lectii despre viata, politica, economie. Nu se doresc a fi repere, modele. In mod marsav, staff-ul domnului Iohannis a denaturat sensul declaratiei mele, pentru a se victimiza si pentru a-i face sa creada pe romanii fara copii ca m-am referit la ei (eu detin inregistrarea declaratiei mele complete).

Gandurile unui om doar Dumnezeu le stie, se spune. Pe ale mele sigur le cunoaste. Sunt un om tolerant si nu am dorit sa jignesc pe nimeni. Campania electorala a capatat, observ, accente murdare dar eu sunt convinsa ca cei care au pus la cale acest scenariu de dezinformare vor plati, intr-o forma sau alta.

Cel mai urat este ca are de suferit si familia mea, si copiii mei, care nu au gresit cu nimic domnului Iohannis si staff-ului sau. Fiul meu cel mare este improscat cu noroi pe nedrept, cu informatii eronate. Baiatul meu a luat Bac-ul, a intrat si la facultate. Ma astept sa aflu de la staff-ul de campanie al domnului Iohannis si ceva despre copilul meu care urmeaza sa se nasca prin aprilie-mai. Le vom duce toate, cu incredere si speranta ca adevarul va iesi la lumina. In final, le cer scuze inca o data celor carora le-am creat o stare neplacuta, fara voia mea.

Publicat de:
Categoria: Comunicate