Omul fie face copii, fie isi cumpara case! Conceptia lui Klaus Werner Iohannis arata adevarata fata a candidatului ACL

marți, 26 august, 2014

Pe zi ce trece, forțat și de expunerea mediatică cu care până acum nu era obișnuit, candidatul Klaus Werner Iohannis începe să-și arate adevărata față. În concepția domniei sale, de sas gospodar, omul are în viață două alternative: fie face copii și investește în educația lor, fie își cumpără case și investește în înmulțirea lor.

De voie sau de nevoie, dl. Iohannis a ales cea de-a doua variantă. A cochetat și cu adopțiile, dar numai în calitate de prestator de servicii de transport și traducere, pentru un cuplu de canadieni, experiență care nu l-a determinat să încerce la rândul său un astfel de procedeu. Așa că dacă n-a fost să fie să-și sporească familia, a încercat, cu succes, să-și sporească averea familiei.

În ton cu sloganul la modă în „Epoca de aur” – „Azi la cec un leu depui, mâine el va face pui”, dl. Klaus Werner Iohannis a valorificat inteligent casele moștenite de la părinți și bunici, transformându-le, după un model brevetat cu succes de mentorul său politic de la Cotroceni, în vânzări anterioare, iar de aici până la un portofoliu frumos de șase case n-a mai fost decât un pas. Restul sunt detalii.