Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei!

joi, 21 aprilie, 2016

Mi-am depus candidatura pentru înalta şi plina de responsabilitate funcţie de primar general al Capitalei. Este o zi foarte importantă pentru mine şi sper să fie o zi importantă pentru toţi tinerii care aşteaptă un viitor mai bun atât pentru ţară, cât şi pentru Bucureşti. Sunt convinsă că această campanie electorală trebuie să fie despre tineri, despre viitorul nostru şi al lor, despre soluţiile pe care le au toţi candidaţii pentru o viaţă mai bună în Bucureşti.

Când voi fi primar general al capitalei, peste foarte puţin timp, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul bucureştenilor pe care sper să-i conving în această campanie electorală, capitala noastră va arăta cu totul diferit. Nu va mai fi atât de aglomerată, nu va mai fi atât de plină de mizerie, de poluare, de gropi. Sunt probleme care trenează de ani de zile şi care şi-ar fi putut găsi rezolvarea dacă în fruntea Primăriei Generale şi alături de bucureşteni ar fi fost un primar ambiţios, un primar perseverent, un primar deschis dialogului cu toţi bucureştenii şi cu toate instituţiile, cu ministere, cu sectoare, cu reprezentanţii de la Bruxelles pentru atragerea de fonduri europene, pentru că bugetul Primăriei este unul mare, dar insuficient pentru multele probleme pe care le are capitala.

Rezultatele mandatului meu nu vor putea fi măsurate abia peste patru ani de zile, cum am fost cu toţii obişnuiţi, ci, dacă bucureştenii vor decide şi voi fi primarul lor, rezultatele se vor vedea în câteva luni, pentru că unele dintre soluţii se pot lua imediat şi nu trebuie să aşteptăm ani de zile pentru a vedea cum calitatea vieţii bucureştenilor se îmbunătăţeşte.

Îmi doresc foarte mult o campanie civilizată, o campanie deschisă. Le transmit celorlalţi contracandidaţi că voi veni la discuţii, la dezbateri privind problemele capitalei şi soluţiile pe care le avem noi, iar bucureştenii să decidă cine este cel mai pregătit candidat, cel mai eficient, cel mai aproape de oameni, cel care ştie să asculte, cel care are răbdare să vorbească şi cu oamenii simpli, şi cu specialiştii pentru a identifica cele mai bune soluţii la problemele grave ale capitalei.