Mesaj de sustinere Gianni Pittella, liderului Grupului S&D din Parlamentul European

marți, 31 mai, 2016

Gianni Pittella, liderului Grupului S&D din Parlamentul European: Gabriela Firea este capabilă să pună Bucureștiul în rând cu celelalte capitale europene, în ceea ce privește soluțiile concrete și viabile pentru toți cetățenii: școli, spitale și infrastructură pentru toți!

‘Bucureștiul, ca și capitală, ca oraș-cheie, capătă un rol din ce în ce mai central în trendul actual de urbanizare. Orașele — capitală sunt din ce în ce mai des nevoite să facă față, în prima linie, la provocările globale, fie că e vorba de problemele legate de migrație, de diversitatea socială, de șomaj sau de creșterea economică.

Din acest motiv, în calitate de lider al Grupului Social-Democrat, sunt mândru și încântat să susțin o femeie puternică, precum Gabriela Firea, pentru funcția de primar general al Bucureștiului!

Provocările globale sunt atât de grave încât nimeni nu-și poate imagina să lase cheia propriului oraș la cineva care nu are experiență și care nu e conștient de dificultățile pe care le va întâmpina.

Gabriela Firea reprezintă persoana potrivită nu doar pentru România, ci pentru întreaga familie progresistă europeană! Ea este capabilă să aducă Europa la nivel local și să pună Bucureștiul în rând cu celelalte capitale europene, în ceea ce privește soluțiile concrete și viabile pentru toți cetățenii: școli, spitale și infrastructură pentru toți!

Îi doresc mult succes duminică!’

La rândul său, Marita Ulvskog, liderul Delegației Social Democrate suedeze din Parlamentul European a transmis mesajul său de susținere pentru senatorul Gabriela Firea, candidatul Alianței PSD+UNPR la Primăria Capitalei.

‘Sunt bucuroasă să văd o femeie puternică, din partea familiei social democrate, în cursa pentru funcția de Primar General al Bucureștiului!

Partidele noastre surori au o îndelungată și excelentă cooperare și, prin candidatura Gabrielei la Primărie suntem nerăbdători să colaborăm în același sens și în viitor, la nivelul administrației locale.

Bucureștiul are un rol important în rândul capitalelor europene. Europa are nevoie de femei reprezentative ca și Gabriela Firea. O candidată ca ea, cu o carieră solidă și cu dorința de a găsi soluții eficiente pentru toți cetățenii este o valoare nu doar pentru România, dar și pentru întreaga familie progresistă europeană.

O felicit pentru promisiunea sa de a lupta pentru un oraș mai prosper, și în care drepturile oamenilor sunt apărate!

Îi urez mult succes duminică!’

Publicat de:
Categoria: Comunicate