Liberalii au inceput ceremoniile pentru propria inmormantare politica

marți, 26 august, 2014

De când au trădat votul românilor din 2012, aliindu-se cu cei împotriva cărora au luptat pe viață și pe moarte, liberalii au prins gustul alegoriilor. Numai că este un gust îndoielnic! Să vii să oferi, în același Parlament unde un om a vrut să-și pună capăt zilelor exasperat de politicile criminale ale guvernului PDL, o coroană mortuară celor care au reparat nedreptățile acelui regim este fie o dovadă de ticăloșie, fie de infantilism politic.

Acel om se numește Adrian Sobaru, un nume pe care cei din PNL îl cunoșteau foarte bine în 2012, după cum cunoșteau și numele pensionarilor ajunși la capătul puterilor, storși de ultima frântură de viață de un regim criminal. Acum i-au uitat pe toți aceștia, ba chiar mai mult, au început să aprobe, din ce în ce mai explicit, măsurile de austeritate luate de guvernul Boc.

În timp ce liberalii umblă cu coroane de flori, marcând parcă înmormântarea politică a gloriosului partid al Brătienilor, noi ne străduim să ne ținem promisiunile pe care le-am făcut împreună cu ei, în 2012, milioanelor de români și să luăm măsuri ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Aceasta este diferența dintre un mod de a face politică bazat pe responsabilitate față de cetățean și unul bazat pe efecte melodramatice și demagogie.

Și daca tot se poartă, zilele acestea, turnatul de găleți în cap, le sugerăm colegilor din noul mare partid liberal democrat popular să-și toarne găleți, nenumărate!, de cenușă în cap. Unii pentru trădarea votului din 2012, iar ceilalți pentru toate nedreptățile pe care le-au făcut românilor în cei 3 ani cât au condus destinele acestei țări.