Klaus Iohannis sfideaza cei 7,4 milioane de romani animati de spiritul USL

vineri, 14 noiembrie, 2014

Pentru Klaus Werner Iohannis USL nu mai există. De fapt, pentru domnia USL a existat doar pentru a-l propulsa într-o funcție în guvern, pe care nu o merita și pentru care nu era pregătit. Dar afirmația pe care a făcut-o azi, cum că USL a murit, jignește și sfidează deopotrivă pe cei 7,4 milioane de români care au votat în 2012 împotriva lui Traian Băsescu, cel pe care acum îl întruchipează candidatul ACL.

Nu, domnule Iohannis, USL nu a murit! A murit în schimb Partidul Național Liberal, care nu numai că a abandonat un proiect politic în care își pusese speranțele o țară întreagă, dar de dragul unei alianțe cu partidul lui Traian Băsescu și-a abandonat și crezul politic, și familia politică europeană și angajamentele luate în fața electoratului.

Klaus Iohannis este înconjurat din toate părțile de oamenii lui Traian Băsescu, iar rolul care i-a fost încredințat este acela de continuator al regimului Băsescu și de cauționare a tuturor celor care au fost părtași la guvernarea catastrofală din perioada 2009 – 2011, o guvernare îndreptată împotriva românilor. De aceea, un vot pentru Klaus Iohannis la alegerile de duminică este, în fapt, un vot pentru Traian Băsescu și camarila sa!