In Ilfov a fost restabilita vointa cetatenilor!

marți, 14 ianuarie, 2014

Urmare a întâlnirii de azi dintre conducerile organizațiilor județene Ilfov ale PSD și PNL, în prezența copreședinților Uniunii Social Liberale, voința cetățenilor exprimată la alegerile locale și parlamentare din 2012 a fost restabilită. La proxima ședință a Consiliului Județean, PSD își va primi înapoi postul de vicepreședinte, iar  deciziile legate de proiecte și alocări bugetare la nivelul județului se vor face după consultări colegiale în cadrul Alianței.

Cu această ocazie a fost semnat un nou protocol al USL Ilfov care, pe lângă elementele enunțate mai sus, mai cuprinde prevederi legate de buna colaborare dintre partidele Alianței, ce exclud cu desăvârșire, pentru viitor, orice atacuri între partidele aliate sau reprezentanții acestora, atât în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, cât și după aceasta, până la încheierea mandatului.

Implicarea conducerilor executive ale celor două partide în dezamorsarea conflictului din USL Ilfov a contribuit la strângerea rândurilor în cadrul USL. Am demonstrat cu prisosință că împreună putem depăși orice obstacole, ceea ce ne permite să ne concentrăm eforturile în direcția adversarilor comuni și mai ales către îndeplinirea programului de guvernare în beneficiul cetățenilor care ne-au votat.

În aceste condiții, constatând că toate motivele obiective care au stat la baza demisiei mele din funcțiile de conducere și din calitatea de membru al PSD au fost înlăturate, i-am comunicat președintelui Victor Ponta decizia mea de a-mi retrage demisia și de a continua activitatea în partid. Sunt convinsă că semnalul tras de mine, la care au reacționat foarte mulți colegi din PSD și nu numai, a fost unul benefic atât pentru unitatea USL, cât și pentru modul în care sunt privite și tratate femeile în politica românească. Organizația PSD Ilfov a ieșit întărită din această încercare și vom putea să-i reprezentăm cu mai multă eficiență pe cei care ne-au acordat încrederea.