Ca Primar General voi lucra împreuna cu toate asociatiile si fundatiile din Bucuresti

luni, 23 mai, 2016

Ca Primar General voi lucra împreună cu toate asociațiile și fundațiile din București, pentru că oamenii aflați în nevoie să aibă șansa unei vieți mai bune !

Sunt foarte mulți oameni cu suflet mare care vor să ajute societatea în care trăim. Multe organizații nonprofit au organizat campanii de strângere de fonduri pentru a da o speranță familiilor cu probleme, copiilor și bătrânilor. Au salvat vieți și au readus zâmbetul pe buzele multor oameni care nu mai aveau nici o speranță.

Acum, o serie de asociații non-profit din București, și nu numai, au nevoie de ajutorul vostru pentru a-și continua proiectele.

În calitate de Primar General voi lucra împreuna cu toate asociațiile și fundațiile din București pentru că știu că au oameni profesioniști și onești, iar împreună putem să realizăm lucruri importante pentru semenii noștri.

Dacă nu ați ales către ce cauză redirecționați cei 2% din impozitul pe venit vă invit să o faceți. Termenul limită de completare a formularelor 230 și 200 este miercuri, 25 mai 2016. Fiecare dintre dumneavoastră, puteți să redirecționați acest procent pentru o cauză bună.

Pașii sunt simpli și nu vă solicită mult timp.

Conform Legii 571/ 2003, trebuiesă completați un formular standard.

Formularul 230 este pentru salariați iar Declarația 200 privind veniturile realizate se adresează persoanelor cu venituri din alte surse.

Redirecționarea este gratuită. Formularul completat trebuie depus direct la administrația fiscală sau trimis prin poștă.

Cu ajutorul vostru, organizațiile nonprofit și aici mă refer la orice asociație, fundație, organizație sindicală, asociație de proprietari sau unitate de cult, vor avea posibilitatea să finalizeze proiecte dedicate oamenilor nevoiași, copiilor abandonați sau tinerilor aflați la început de drum.

Banii mai pot fi redirecționați spre asociații care au proiecte cu o gamă diversă de activitate: violența în familie, prevenirea și combaterea ei, promovarea și apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, descoperirea și promovarea valorilor cultural—artistice, susținerea și dezvoltarea personală a tinerilor la nivel local și regional, protejarea drepturilor și intereselor consumatorilor, protejarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural românesc, apărarea drepturilor romilor, îmbunătățirea calității vieții copiilor și familiilor lor, realizarea de evenimente non profit de educare a publicului tânăr, egalitatea de șanse între femei și bărbați, eliminarea discriminării.

De asemenea, persoanele juridice pot direcționa 20% din impozitul pe profit de la stat către o organizație neguvernamentală, condiția fiind că sumă să nu depășească 3% din cifra de afaceri. Sponsorizarea trebuie să aibă loc înainte de 31 decembrie.

 

Puteți citi programul meu complet accesând linkul de mai jos:
www.gabriela-firea.ro/program

‪#‎rezultatepentrubucureşteni‬

Publicat de:
Categoria: Comunicate