Bucurestiul trebuie sa isi valorifice la maximum avantajele care il plaseaza printre primele orase ale lumii in care pot lucra freelancerii

sâmbătă, 28 mai, 2016

Bucureștiul trebuie să își valorifice la maximum avantajele care îl plasează printre primele orașe ale lumii în care pot lucra freelancerii. Ca Primar General voi lupta pentru încurajarea celor care sunt în căutarea celui mai bun loc din lume de unde să își poată derula o afacere!

Viteza și prețul conexiunii la internet, valoarea taxelor, prețul cazării și al mâncării, precum și rata scăzută a criminalității sunt avantajele noastre! Sunt conștientă însă că aceste aspecte nu sunt suficiente, iar experiența completă pe care o au cei care aleg să vină să lucreze aici poate fi îmbunătățită, astfel încât să devenim o platformă tehnologică recunoscută internațional.

Chiar prestigioasa revistă Forbes subliniază că Bucureștiul este un oraș recunoscut pentru viteza mare de conectare la Internet și pentru startup-urile care iau avânt. Internetul este cu mult mai rapid decât în America, în Capitala României viteza medie fiind de aproximativ 70 Mbps, în comparație cu cea din USA, de 10.5 Mbps, conform unui raport publicat de compania americană Akamai. În afară de acest avantaj care este deseori hotărâtor pentru freelanceri, există încă o veste bună! Viața nu este atât de scumpă ca în alte capitale ale lumii, costurile pentru închirierea unui birou, cazare și mâncare sunt mai mult decât rezonabile. De asemenea, TechHub.com are un birou la București, pentru cei care caută un spațiu de lucru de unde să pornească afaceri noi.

România este considerată și o țară sigură, din punct de vedere al criminalității. Țara noastră se află pe locul 35 din 162 în Global Peace Index.

Publicat de:
Categoria: Comunicate